Trends najaar 2015

Misschien wil je er liever nog niet aan denken, maar we rollen toch echt weer langzaam het najaar in. Jammer natuurlijk, want wat gaan we de dagjes strand, middagen op terrasjes en zomerse fietstochtjes missen. Maar er is ook goed nieuws, namelijk alle nieuwe kleding collecties! Ook dit jaar hebben we weer een hoop leuke trends gespot voor het komende najaar en de winter. Lees gauw verder, waar we de leukste trends op een rijtje zetten!
 
 

Breisels

Als je hobby breien is, heb je geluk! Gebreide kledingstukken komen namelijk he-le-maal terug dit najaar! Truien, rokken, vesten, alles mag dit jaar gebreid worden. Super stylish en heerlijk warm op koude herfstige dagen!
 

Poncho’s

De poncho is niet nieuw dit seizoen, maar wel nog steeds enorm populair. Het verschil met vorige seizoenen is, dat er veel langere poncho’s komen. Verder worden ook de omslagdoeken populair dit najaar. Over je jas een lekkere omslagdoek dragen is perfect!
 

Veterlaarzen

Naast de hippe sneakers die het straatbeeld hebben veroverd zijn de laarzen met veters weer helemaal terug. Vooral de hoge versies zijn harstikke hip. Vind je veters niet praktisch voor je kinderen? Geen probleem! Er zijn een hoop laarzen die zowel veters als een rits hebben! Zo hoef je de veters niet aan te raken, maar heb je wel de trendy uitstraling van dit seizoen!
 

Leer

De leren look is enorm trendy dit seizoen. We gaan dit materiaal dan ook overal terugzien, vooral het leren jasje. Maar er zijn nog veel meer leren items! Een leren broek of een leren rokje is ook harstikke leuk!
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 19 september 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )