Trends najaar 2013 deel 1

Hoe jammer we het ook vinden, het najaar zit er alweer aan te komen. De herfst is al op komst en de eerste regenbuien zijn alweer over het land getrokken. Jammer, jammer, jammer. Maar, het najaar is wel een goede gelegenheid om lekker je garderobe te verversen! Heerlijk shoppen en de nieuwste trends in huis halen is het beste medicijn: al shoppend komen we de regen en de kou wel door!

 

De eerste absolute trend die we tegenkomen is de slobbertrui. Geweldig fashionable, enorm comfortabel en o, zo stijlvol! We like, no, we LOVE! Gecombineerd met een geweldig stoere skinny met gaten ben jij helemaal klaar voor de te trotseren kou.

 

 

De tweede trend die we terugvinden op de catwalk is leer. Leren broeken, leren details maar vooral leren jasjes mogen niet ontbreken in jouw najaarsgarderobe 2013. Perfect voor de regen, overal mee te combineren en ontzettend stijlvol.

 

Met deze twee trends kan jij het najaar alweer trotseren en kan jij je wapenen tegen de regen en de kou. Voor nu gaan we nog even genieten van de lekkere temperaturen en het zonnetje dat toch nog wat vaak doorkomt. Maar een goede voorbereiding is nooit verkeerd, want in dit kikkerlandje weet je het maar nooit! Trends najaar 2013… wordt vervolgd… 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )