trendkleuren najaar 2015

Je hebt op onze site de afgelopen tijd al dingen kunnen lezen over de nieuwste trends en tijdloze kledingstukken. Maar er is natuurlijk nog een ander, niet onbelangrijk kenmerk van de herfstcollecties. Namelijk de kleuren. In welke kleuren moet je al je nieuwe kleding kopen en hoe kun je deze het best combineren? Daar gaan we vandaag verder op in!

 

Alle kleuren dit najaar zijn vrij koel. De basis wordt gelegd door aarde tinten. Denk hierbij aan natuurlijke koele kleuren als donkergroen, grijs, blauw en bruin.

 

Deze kleuren worden aangevuld door felle, maar eveneens koele kleuren die zo een echt accent vormen.  Hierbij kan je denken aan roze, paars en oranje. 

 

 

Het voordeel van al deze koele kleuren is dat ze allemaal makkelijk te combineren zijn. De beste combo voor deze herfst is, een neutrale aardetint met hierbij een detail van een fellere kleur. Deze fellere kleur vormt zo een echte eyecatcher, maar het geheel wordt niet te druk. 

 

Nu je weet wat de trendy kledingstukken zijn, én in welke kleuren je ze hebben moet, ben je helemaal klaar voor je herfst shopsessie. Ga dus lekker met je kinderen zitten en zoek samen de items uit die jullie leuk vinden en die ook hartstikke trendy zijn! 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 22 oktober 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )