Trend najaar: sweet sweater!

De herfst en winter komen er weer aan, en daarmee ook de gezellige maar oh zo koude dagen. Erg leuk als je 's avonds lekker nog wakker bent als het donker wordt. En natuurlijk de warme chocomelk die er ook absoluut bijhoort, mmm! De nieuwste trends uit de najaarscollectie van 2014 zijn ook al bekend. En de meest populaire: sweet sweaters

 

 

Fabulous trui

Sweaters zijn niet meer uit het modebeeld weg te slaan. De catwalks van grote merken zitten er vol mee en ook de etalages vullen zich met de leukste, mooiste maar vooral warmste sweaters. Tegenwoordig kun je bijna geen winkel meer binnenlopen of je wordt bestookt met de meest fabulous sweaters. 

 

Comfi sweater

Natuurlijk zijn ze niet alleen erg leuk, ze zijn ook enorm comfi! En dat is voor kids natuurlijk erg belangrijk: je moet er goed uitzien, maar tegelijkertijd ook nog lekker kunnen spelen. De sweater is de perfecte oplossing. 

 

Maak je keuze!

Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Voor iedere girl zit er wel een passende sweater bij. Je kunt kiezen voor de gebreide trui, de trui met print, de oversized trui en de absolute musthave van dit seizoen: de Fake Faux trui, een trui van een heerlijk (nep) dierenvachtje. 

 

Welke trui is jouw favoriet? Bekijk hieronder de leukste truien

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 31 augustus 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )