Trend: de tuinbroek!

Er zijn van die dagen dat je geen zin hebt in gewoon een broek met een shirt. Een erg goede oplossing is dan: de tuinbroek! Dit fashionitem is weer helemaal terug van weg geweest en we love it! 
 
De tuinbroek is de perfecte combinatie tussen een broek en een jumpsuit. Het is een keer wat anders dan de standaard spijkerbroek maar is ook niet zo groot en gesloten als de jumpsuit. Een bijkomend voordeel is dat je zelf kunt kiezen wat je bij je tuinbroek draagt, zo kan iedereen zijn eigen draai geven aan deze hippe trend. Een leuk shirt met streepjes, stipjes of een ander printje? Zo creëer jij een schattige look! Maar zodra je jouw tuinbroek combineert met een stoere blouse heb je een coole look te pakken. En stroop jij de pijpen van de broek op of laat je ze hangen? Draag je jouw tuinbroek met een lief laarsje of een stoere sneaker? Met dit kledingstuk kun je echt alle kanten op, waardoor het enorm praktisch is!
 
 
Een goede oplossing voor de warme dagen die we hopelijk binnenkort gaan krijgen, is de korte tuinbroek. Het is lekker koel, de kinderen vinden het heerlijk zitten en het ziet er enorm leuk uit!
 
Dus hoe stijl jij je tuinbroek? Laat het ons weten op onze Facebook pagina!
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 30 april 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )