Tijdloze herfst musthaves

Ja mensen, de herfst is officieel begonnen. We beginnen alweer te voelen dat de temperaturen wat dalen en de zon wordt steeds vaker geblokkeerd door wolken. Ikzelf vind dit eigenlijk helemaal niet zo erg. Gezellig warm binnen zitten, thee drinken, zo erg is de herfst nog niet! Wat ik ook zeker fijn vind aan de herfst, is dat we weer najaar kleding kunnen gaan dragen! Alle lekkere warme truien en maillots mogen weer uit de kast getrokken worden, want het wordt weer kouder. Hier zijn 2 kledingitems die je wat ons betreft iedere herfst in je bezit moet hebben!
 

1. Een warme, gebreide trui

Wat is er nu fijner dat heerlijk warm wegkruipen in een oversized, gebreide trui? Het zit heerlijk maar is ook heel stylish! Als je een oversized trui combineert met een skinny jeans en een stoer paar laarzen staat het hartstikke leuk!
 

2. Een (nep)leren jasje

Misschien vind je het jammer dat je in de herfst al je vrolijke zomershirts weer voor een jaar moet opbergen. Maar eigenlijk hoeft dit helemaal niet! Je kunt al die kleurrijke shirts prima doordragen in het najaar, namelijk met een leren jasje er overeen! Vaak zijn leren jasjes zwart, zo maken ze je look wat donkerder en compenseert dit alle felle kleuren. Zo kan je nog heerlijk al je mooie zomerkleren doordragen!
 
 
 
Hopelijk heb je uit dit artikel wat inspiratie kunnen halen voor de aankomende herfst!
Geniet ervan!
 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 8 oktober 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )