The Voice Kids in samenwerking met WE

Wie kent dat niet: The Voice Kids? De populaire talentenjacht voor kinderen! Kinderen die een mooie stem hebben en een vrolijke uitstraling kunnen blind auditions doen. Ze zingen hun gekozen liedje voor de coaches Marco Borsato, Nick & Simon en Angela Groothuizen. 
 
Kinderen keken natuurlijk elke vrijdagavond The Voice Kids met zijn/haar ouders en wie wil zich nou niet identificeren met de winnares van The Voice Kids Laura? Of met de populaire Jurre? Op onze webshop kun je de kleding van al deze talenten kopen! De kleding van deze zangtalentjes worden gesponsord door de kledingzaak WE.
 
WE Fashion
 
WE is een kledingzaak in Nederland en is in 1917 opgericht. Tegenwoordig zijn er ongeveer 250 winkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en China. Zij willen met hun kleding er voor zorgen dat iedereen een eigen persoonlijke stijl kunnen ontwikkelen. Een stijl die inspirerend kan zijn voor anderen. Daarom past WE zo goed bij The Voice Kids. Want wie kijkt nou niet op tegen de zangers van The Voice Kids? Jij wilt toch ook net zo goed worden als Laura, Jurre, Silvana, Jesse, Irene en Joep?
 
 
 
Tot volgend jaar!
 
Oefen je zangkwaliteiten gezellig onder de douche en kleed je net als één van de talenten van The Voice Kids en wie weet word je het volgend seizoen wel de winnaar of winnares van The Voice Kids 2014!
  
Wie weet tot op televisie!
 
 
 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 18 februari 2013   Bron: WEfashion, The Voice Kids
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )