Terug naar school

Helaas is de zomervakantie al weer bijna afgelopen. Sommige kids zitten alweer op school! En naast een paar nieuwe pennen, schriften en boeken is een nieuwe outfit vaak niet overbodig. Aangezien de herfst- en wintercollecties al volop worden aangeboden, geven we je een paar van de laatste trends!

Etnische invloeden

Deze herfst en winter zien we veel invloeden uit andere culturen. Prachtige motieven, warme kleuren, alles doet je denken aan landen hier ver vandaan.

Leer

Ook leer blijft trendy dit najaar. Dit jaar mag je van top tot teen in leer, van broeken tot rokken en van jasjes tot zelfs jurken! 
 
 

Neutrale look

Ook neutrale kleuren en aardetinten zijn helemaal hip dit najaar. Minimalistische designs, warme kleuren, ze doen het allemaal goed deze zomer.

Wijnrood

Volgens sommige fashionista's is wijnrood dé kleur van het najaar. Deze kleur is erg warm en stijlvol, en te combineren met verschillende kleuren als wit, zwart en beige. En natuurlijk niet alleen de kleding is in wijnrood te krijgen, ook de accessoires en de nagellak past zich helemaal aan aan deze trend.
 
Kan jij je een beetje vinden in één van deze trends? Combineer jouw favoriete kledingstukken voor de ideale back-to-school look! Of je nou naar groep 6, groep 8 of naar de middelbare school gaat.
 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 18 augustus 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )