Sweatshirts en Sweaters

Het mag nu dan wel lente zijn, maar warm is het toch echt nog niet! Daarom zitten er in de voorjaarscollectie van 2015 natuurlijk ook de leukste sweaters en sweatshirts. Maar wat kies jij voor dit voorjaar? Ga je voor de freaky-funk style of ga je toch liever voor de chique-basic style?

   

 

Spring

Dit voorjaar kan het allemaal, van stippen en strepen tot de leukste quotes en stopwoordjes. Wat je nu echt overal in elke winkel ziet hangen zijn de sweaters met de grappige en leuke patroontjes. Met deze toffe trends kun jij je kind er knallend uit laten zien, zonder er al te veel moeite voor te moeten doen. Pak zo’n sweater en een simpele spijkerbroek en ze zien er fantastisch uit. Nu alleen nog een paar schoenen en your kids are ready to go!  

 

Sweatshirts 

Het fijne aan sweatshirts met korte mouwen is dat ze niet te warm en niet te koud zijn. Ze zijn gemaakt van een stof die aan de binnenkant lekker zacht aanvoelen, waardoor het snel een dik shirt lijkt. Maar door de korte mouwen en de wijde modellen wordt die overbodige warmte volledig weggehaald. Zo hoef je je geen moment zorgen te maken of je kind zijn/haar shirt op de grond gooit en het helemaal vies wordt en gaat stinken. Dus let op moeders, dit scheelt iedereen was!  

Sweaters

Bij sweaters (met lange mouwen) werkt het bijna hetzelfde. Deze zijn ook van een stof gemaakt die aan de binnenkant lekker zacht aanvoelen, waardoor het snel een dikke trui lijkt. Maar in feite zijn ze gemaakt van een zeer dunne stof met alleen een zachte binnenkant. Dus met de lange mouwen is er geen enkele kans dat je kids het te koud óf te warm krijgen. En scheelt het iedereen een hoop gedoe. En als het regent of als ze even niet gezien willen worden doen ze hun lekkere capuchon op.     Dus ga je dit jaar voor de super vrolijke en spontane look of toch liever voor de basic look? Kijk nu alvast op kinderkledingonline.nl voor de nieuwste trends

Have Fun!

Naomi

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 27 maart 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )