Style update van de maand: Urban Chique

Soms is het heel lastig om jouw stijl te kiezen. Er zijn zo ongelofelijk veel stijlen, welke stijl past nu bij jou? Een goede optie is dan om gezellig met je vriendinnen een shopmiddagje te houden. Niet om te shoppen, maar gewoon om bij een heleboel verschillende winkels een heleboel verschillende stijlen te proberen. Pas gewoon eens wat kleren aan die je anders niet aan zou doen. Om je een klein beetje op weg te helpen zal ik elke maand een ‘stijl van de maand’ kiezen. Dit is de allereerste: Urban Chique.

 

Nu zal je wel denken: wat is dát nu weer, Urban Chique? Het is eigenlijk heel simpel: Urban Chique is een stijl die bestaat uit stoer in combinatie met heel netjes. Dus lekker losse broeken met een toffe print gecombineerd met een deftige blazer. Of een stoere, ruige broek met gaten gecombineerd met lieve ballerina’s en een schattige blouse. Om helemaal Urban Chique te zijn, kies je voor aardetinten: Lichtbruine tinten en camelkleurige details gecombineerd met donkerbruin en zwart. Om je een kleine impressie te geven van deze stijl heb ik in de afbeelding hieronder een aantal kledingstukken gezet die absoluut horen bij deze stijl.

 

 

Ben jij ook zo gek op deze stijl? Of vind je het helemaal niks? Heb je goede ideeën voor een ‘stijl van de maand’? Laat het ons weten! Nieuwe ideeën zijn altijd welkom. We zijn benieuwd!

 

Via FaceBook kan je jouw favoriete stijl aan ons vertellen. Vertel ons ook even wat de perfecte ingrediënten zijn om jouw stijl het beste te showen. 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 14 september 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )