Style update van de maand: Stoer Sporty

Dit voorjaar zien we een heleboel verschillende trends, en één hiervan is de sporty look. Een stoere look die bestaat uit één sporty item, gecombineerd met een fabulous outfit en mooie accessoires. The key to rock this outfit: een super stylish oog, of lees gewoon even deze blog en je weet precies hoe jij deze ‘stoer sporty’ outfit moet samenstellen!

 

Eén sporty item

Een stoere outfit is de absolute must voor het komende seizoen. Het enige dat je hoeft te doen is in een super stylish outfit één item te vervangen voor een sporty item. Vervang bijvoorbeeld je stoere spijkerbroek voor een losjesvallende broek met een gave print. Of ga in plaats van een blazer voor een stoer jack. Je kunt natuurlijk ook kiezen om je chiffon blouse te vervangen voor een gaaf t-shirt met een stoere tekst.

 

Tip: kies voor één sporty item en combineer deze met een rustige, stijlvolle outfit. Zo zorg je ervoor dat de outfit niet te druk wordt en je er fantastisch uitziet. Deze afbeelding is hier een goed voorbeeld van:

 

 

Accessoires om het af te maken

Last but not least, combineer de outfit met mooie accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een stoere ketting. Of kies ervoor om armbanden te dragen. Wat ook helemaal hot is, is een grote ring. Maar, ook bij accessoires geldt: less is more! Een ketting én een ring én veel armbanden maken de outfit rommelig en halen de aandacht weg van het sporty item.

 

En dan nu mijn laatste tip: mix en match er maar op los! En vergeet niet…: enjoy!  

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 6 maart 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )