Style update van de maand: Snowwhite lookalike

Laatst las ik: ‘wit is de kleur van dit seizoen’. Dat klinkt natuurlijk een beetje gek in de winter. Tot ik me bedacht dat het helemaal niet zo gek was, wit is namelijk een prachtige kleur. Engeltjesachtig, schattig en ook nog eens heel erg modieus! Toen ik er langer over nadacht was ik het er roerend mee eens dat wit best een toffe kleur is voor in de winter. Denk je eens in: een superstylish witte (!) outfit in de sneeuw! En op school val je sowieso op! Daarom is de style-update van deze maand: snowwhite lookalike!

 

 

Must voor de winter

Engeltjesachtig wit, ben jij er ook zo weg van? Deze items moet je deze winter gewoon in je kast hebben hangen. Wit is feestelijk, mooi en ook nog eens heel fashionable! Deze winter hebben het wit uit de wolken nog niet meegemaakt, dus zorgen we zelf wel voor een witte touch! Prachtige witte outfits  zijn absolute musts voor deze winter. En, het leuke is: als je een witte broek of jurk koopt voor in de winter, kan je hem ook dragen in de zomer! Een win-winsituatie dus!

 

Accessoires

Maak je witte look af met kleurrijke accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een roze vestje, maar zandkleurige items staan ook heel mooi bij het (nu nog) smetteloze wit. Vind je het witte voor nu nog een beetje to much, maar ben je wel helemaal weg van de kleur? De collecties voor het voorjaar beloven ook engeltjesachtig te zijn! Wij hebben er al helemaal zin in, maar nu eerst nog genieten van de prachtige witte winterlook!  

 

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 11 januari 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )