Style update van de maand: Back to Black

Zwart is tijdloos, zwart is makkelijk te combineren, zwart is… FASHION. Iedereen móét voldoende zwarte items in de kast hebben om de winter mee door te komen. Deze winter zagen we dat zwart stijlvol gecombineerd werd met zwart, antraciet en andere donkere kleuren. Zwarte schoenen, zwarte broek, zwarte blazer. Back to black is helemaal in!

 

 

Basis

Zoals ik al even zei, zwart is ideaal te combineren. In alle mogelijke manieren, met alle mogelijke kleuren. Zwart is stijlvol, elegant en ook nog eens heel erg fashionable. Er gaat geen seizoen voorbij zonder deze fantastische kleur. Grote designers hangen hun collecties er vol mee. Zwart is één van de basiskleuren voor het grote modemerk Chanel.

 

Stijlvol & stoer

Er kan dus geen kledingkast bestaan zonder de kleur zwart. Dat hebben we nu wel gezien. Het leuke aan de kleur zwart is dat je het in verschillende stijlen kan dragen. De ene dag ga je voor stoer zwart met een leren jasje en de volgende dag ga je voor stijlvol in je ‘little black dress’ of je blouse. Een combinatie van stijlvol en stoer kan natuurlijk ook: een stoere zwarte broek met een nette blouse en stoere laarsjes!

 

Welk zwarte item is jouw favoriet? Laat het ons weten via Facebook!  

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 6 februari 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )