Streetstyle

Stoer, gaaf, leuk, en fun maar ook schattig, lief en cute. The street is een enorme inspiratiebron. Veel grote designers halen hun inspiratie ‘from the streets’, van de straat dus. ‘De straat’ is ook een plek waar je helemaal los kan gaan met kidsfashion. Op de straat vindt je eigentijdse kids, stoere kids, mega hippe kids maar ook superschattige kids en grappige kids. ‘On the streets’  kan alles!

 

 

Op de bovenstaande afbeelding heb ik de leukste streetlooks even op een rijtje gezet. Het meisje in de New Boho stijl (links) heeft een leuk hoedje op gecombineerd met een lange rok en hele stoere gympen. Een stoere blouse en de mooie franjetas om de outfit af te maken. Het meisje dat daarnaast staat heeft een regenjas aan. Dat kunnen wij in ons kikkerlandje wel gebruiken! De perfecte stijl dus voor een regenachtig dagje. Gecombineerd met de regenlaarzen is ze helemaal klaar voor een flinke regenbui. De leuke combinatie met kleuren maakt deze outfit speciaal.

 

De stoere jongen rechtsonder heeft  het helemaal naar zijn zin in zijn stoere outfit. De outfit zelf is redelijk basic: een stoere jeans met een effen shirt en een leuk vestje en sneakers. Het hoedje is de echte eyecatcher in deze outfit. Met zulke accessoires kun je in één klap je outfit enorm stoer maken en een edgy twist geven.

 

De belangrijkste les die the streets ons meegeven is: wat je ook draagt, voel je prettig in je outfit. Als je je goed voelt, straal je dat ook uit. Dát is het belangrijkste. Het gaat niet om de outfit, het gaat niet om de accessoires, het gaat om hoe je je voelt! Dus voel je lekker, dan hoor jij thuis ‘on the streets’.

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 27 maart 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )