Stoere spijker

Spijker is stoer. Maar… spijker kan op zoveel meer manieren worden bekeken. Spijker kan ook heel fun zijn. Of juist heel schattig, of heel ruig. Waar we het met z’n allen waarschijnlijk wel over eens zijn is dat spijker sowieso heel tijdloos en dus altijd modieus is.

 

Protestbroek

Spijker kent een lange historie. Het is begonnen als een broek die werd gedragen door arbeiders in de fabrieken vlak na de industriële revolutie. Dit is allemaal niet zo heel interessant, maar in de jaren 60 en 70 werd spijker overgenomen door de jeugd als protestbroek. Daar komt dan ook het imago ‘stoer’ vandaan.

 

 

Combineren

Het leuke aan spijker is dat je het op zo ontzettend veel manieren kan combineren. Ben je een meisje? Hou je van schattig? Dan combineer je een leuk spijkerrokje met een roze shirtje met strikjes en schattige ballerina’s. Ben je een jongen? Hou je van stoer? Dan combineer je de spijkerbroek met bretels met stoere sneakers en ga je voor een shirt met een stoere print.

 

Wat vind jij?

Zo kun je met spijker heel wat combineer plezier beleven. Wij zijn helemaal gek van spijker. Jij ook? Wat is jouw favoriete spijker item? Laat het ons weten via FaceBook.

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 19 april 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )