Stoere broeken!

Stoere broeken zijn op dit moment helemaal hot. Een goede skinny jeans met zoveel mogelijk details, want: 'it's all about the details'. Er zijn zo ontzettend veel lange broeken dat je haast door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heb ik besloten jou een handje te gaan helpen. Ik heb de leukste, mooiste en beste broeken van Kinderkledingonline.nl bij elkaar gezocht, zodat jij een goede keuze kan maken!

 

Een broek moet tegenwoordig aan heel veel eisen voldoen. Zo moet de broek het liefst zo 'skinny' mogelijk zijn (hoewel onze mama's het daar niet altijd mee eens zijn) en er moeten verschrikkelijk veel details op zitten. Overal moet aan gedacht zijn: de washing, de coating, de zakken, de ritsen, de naden: alles moet kloppen!

 

Wat we dit winterseizoen veel zien zijn broeken met leren details. Ook hele vale broeken met stoere gaten of knievlakken zijn helemaal hot. Hiervan heb je de 'gewone' blauwe spijkerbroek, maar ook de donkergrijze met vale plekken.

 

 

Een stoere broek heeft dus heel veel details. Nu is het natuurlijk ook belangrijk dat de broek bij jou past, bij jouw persoonlijkheid. Daarom moet je een broek kopen die jij echt heel erg mooi vindt. Welke spijkerbroek van het plaatje is jouw favoriet?

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 12 februari 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )