Stoere baby's, hippe broeken

Baby meisjes worden vaak heel erg schattig aangekleed. Dat is natuurlijk ook ontzettend leuk, want ze blijven maar even klein. Maar is het niet een keer leuk om jouw baby heel erg stoer aan te kleden? Gelukkig gaan ook de babykleertjes mee met de mode. Broekjes met prints zie je overal in de etalages verschijnen en zo ook in onze webshop. Stoer, maar daarmee toch ook ongelofelijk schattig!

 

Prints!

Jouw stoere meissie heeft het getroffen. Ook onze webshop zit vol met allerlei babybroekjes die een veel te leuke print hebben! We gaan dus volledig mee met de trends voor de zomer van 2013. Het handige aan prints is dat er vaak veel verschillende kleuren worden gebruikt, waardoor je het weer heel makkelijk kan combineren met een shirtje dat je nog in de kast had liggen in de kleur uit de print van de broek.

 

 

Makkelijk combineren

Neem bijvoorbeeld het uilenbroekje. De uilenprint is ontzettend schattig, maar ook heel erg stoer door alle felle kleurtjes en de donkerblauwe zakjes op de broek. Gecombineerd met eenzelfde kleur blauw shirt en stoere stappers is jouw baby heel snel heel erg stoer! Of dat broekje met die puzzelstukjes, wat is hij leuk! Het roze met rood gecombineerde broekje is heel stoer en ook al zo makkelijk te combineren!

 

Wij zijn helemaal gek op deze stoere baby’s! Ben jij ook zo gek op prints bij kleine meisjes? Wat is jouw favoriete print? Laat het ons even weten via Facebook

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.328 producten )