Sneakers najaar 2015

Deze week is de herfst weer officieel begonnen. Dit is niet alleen te merken aan het weer, ook in de winkels komen de herfstkleuren en trends weer naar voren. De herfst is het ideale seizoen voor de sneakers! Het is niet warm maar ook niet berenkoud. Sneakers zijn de perfecte schoenen voor kinderen. Ze kunnen lekker buiten spelen en doen wat ze willen, want de schoenen gaat niet snel kapot. Het enige wat er kan gebeuren, is dat ze vies worden. Maar ach, even een natte doek erover en dan zijn ze zo weer schoon! Wij hebben voor jou een lijstje gemaakt met de nieuwste trends op het gebied van sneakers voor kids, neem gauw een kijkje!

NIKE : Air Force 1

Deze schoen is dan wel wit, maar door de ideale combinatie van wit en leer is deze schoen perfect voor kinderen. De Nike air force 1 is een wat hogere schoen tot net boven de enkels. Dit is erg handig! Hierdoor komt er namelijk minder snel zand in de schoen en zitten ze ook nog eens goed stevig. Het klittenband aan de bovenkant van de schoen is een super leuk detail! Daarnaast zorgt het er voor dat de schoen extra goed blijft zitten. Je kind hoeft niet steeds de veters te strikken. Schoen aan, klittenbandje dicht.. en spelen maar! Kortom, de Nike air force 1 is een perfecte kinderschoen.

ADIDAS : Originals

Ook deze schoen is wit, maar ook voor deze schoen maakt het niet uit. Adidas Originals zijn net zoals de Nike Air Force 1 gemaakt van leer. Toch lijken deze schoenen totaal niet op elkaar. De basiskleur van Adidas Originals is wit, maar je kunt hem combineren met een heleboel verschillende kleuren! Er zijn dan ook veel verschillende soorten, en daardoor zal je niet snel iemand anders met precies dezelfde schoen zien. Je kunt ze bestellen zoals jij mooi vindt! Ga je voor wit met een paar groene details, of juist een leuke print? Gaaf toch! Met deze schoen zien je kinderen er 'original' en erg modieus uit. Ook zitten Adidas Originals extreem lekker en zijn ze goed stevig.. Spelen maar!

CONVERSE : Chuck Tailor All Star

Als je opzoek bent naar een leuke en stoere winter-/ herfstschoen voor je zoon of dochter, is deze schoen perfect! Ook deze schoen is van leer, maar dit keer zwart. En met de gewoonlijke Converse details is deze schoen leuk, praktisch en lekker warm. Deze schoenen zijn zo lekker warm doordat er een lekker wit bondje aan de binnenkant zit. Deze is verspreid in de hele binnenkant van de schoen en zorgt ervoor dat je kind's voetjes goed warm blijven! Een groot voordeel aan deze schoenen is dat je ze gemakkelijk in de wasmachine kunt doen! Zo worden ze snel schoon! Daarnaast is het model van deze gave Chuck Tailors erg hoog, dit zorgt ervoor dat er niet gemakkelijk zand in komt. Dus.. vaarwel zandhopen in huis!
 
 
Kijk nu snel op kinderkleding.nl voor nog meer nieuwe en leuke trends!
 
 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 16 oktober 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )