Smurf up your T-Shirt met s.Oliver

De kleine blauwe mannetjes met de witte hoedjes, waar we bijna allemaal wel naar hebben gekeken in onze kindertijd, doen het ook nog geweldig bij onze eigen kinderen. Daar waar de Smurfen een paar jaar geleden onze huiskamers weer sierden via de verzamelactie van Albert Heijn, kunnen we ze nu (naast de uitzendingen op televisie) verwachten op de T-shirtlijn van s.Oliver. In augustus komt dit mode- en lifestylebedrijf in samenwerking met Universal Music/ Bravado met shirts op de markt, voorzien van de smurfen! En niet alleen voor de kinderen, ook voor volwassenen. Het mag duidelijk zijn wat we aantrekken als we naar de 3D-film van de blauwe dwergjes gaan!

 

 

s.Oliver speelt met deze zet slim in op de release van de bioscoopfilm De Smurfen in 3D. De verwachting is toch wel dat dat onder kinderen een enorme hype gaat worden. s.Oliver presenteert T-shirts voor dames, heren én kinderen met prints van de culturele stripfiguren. En bij beeld hoort natuurlijk ook tekst! Spreuken als ‘Smurf up your life’ of ‘Don’t worry be smurfy’ worden waarschijnlijk moeiteloos door de kids overgenomen. Smurfin heeft haar eigen echte vrouwentekst; ‘I’m the sweetest’.

 

Met deze smurfenlijn zet s.Oliver zijn succesvolle samenwerking met Universal Music/ Bravado voort, een van de grootste bezitters van merchandise rechten wereldwijd. De s.Oliver T-shirts zijn verkrijgbaar vanaf 11,95 euro.

 

Grote prints: ze blijven leuk bij kids. Kun je nou niet wachten tot augustus, er is nu ook al volop aan gaafs op dit gebied te krijgen. Aardig wat T-shirts van deze zomercollectie zijn voorzien van een print van een bekende strip/televisieheld. Een echte eyecatcher is dit shirtje van Bon Prix, waar de muis uit het Duitse kinderprogramma Die Maus op staat. Wedden dat je kindje daar de nodige leuke reacties op binnen sleept? En voor het geld hoef je het niet te laten… Dit T-shirt kost maar 6,90 euro!

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zaterdag 4 juni 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )