Smoob: nieuw Unisex merk (voor Nederland dan!)

Het is altijd fijn een nieuw merk tegen te komen, waardoor je aangenaam verrast wordt. Of een merk uit het buitenland, dat je nog niet kende, te ontdekken dat nu dus ook in Nederland te krijgen is. In die categorie stellen we je het merk Smoob uit Duitsland voor. Een waanzinnige 'relax' look, waar je alleen maar van kunt denken: 'OH! WAT ZIT DAT LEKKER!' Smoob wordt gezien als een veelbelovende nieuwe exposant op kinderkledingbeurs de Kleine Fabriek, die 4 en 5 juli gehouden wordt.
 
 
Het in 2007 opgerichte babykledingmerk Smoob heeft in Duitsland heel snel voet aan de grond gekregen. En dat is ook wel te begrijpen. De mix van mooie kwaliteit, een hippe look én prachtige, subtiele details vormen een frisse aanvulling in het babykledingsegment. Wat de kledinglijn echt uniek maakt, is dat alles uniseks is, dus zónder een overdaad aan roze en blauw. Heel handig dus als je iemand een kraamcadeautje wilt doen, waarbij je het geslacht nog niet weet!
 
 
Dat de collecties vol passie zijn ontworpen door de Duitse ontwerpster Micheala Maria Brock, is aan alles te zien. Ieder item is eigenlijk perfect. Kinderen moeten zich vooral heel erg lekker voelen in de kleertjes die ze dragen. En Smoob combineert dat lekkere zitten met en superleuke uitstraling. Van Smoob gaan we de komende jaren ongetwijfeld nog veel meer horen. Dit lijkt niet alleen in Duitsland een bestseller te worden; ook Nederland zal het hart vast massaal verliezen aan deze nieuwkomer.

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 27 mei 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )