Slimme kinderkleding

Binnenkort wordt de kindermode gecombineerd met een van de grootste hobby’s van kinderen; lezen. Het nieuwe accessoirelabel Zoeppritz introduceert de combinatie van een kindercollectie met boeken.

 

Slimme Kinderkleding Zoeppritz

Het Duitse merk Zoeppritz bestaat al sinds 1828. Het merk begon aanvankelijk met wollen dekens en ander beddengoed, maar heeft vorig jaar voor het eerst een kindercollectie gelanceerd onder de naam “Kind & Jugend”. Deze collectie bestaat uit heerlijke fleecedekens voor die avondjes op de bank en kleurrijke vloerkleden. Zoeppritz introduceerde zelfs lampen, in de vorm van dierenhoofden!

 

 

Kinderboeken

De agent van Zoeppritz, Aricamare, is nu een samenwerking aangegaan met uitgeverij Unieboek het Spectrum. De uitgeverij scoort met boeken als Dribbel, Winnie de Poeh en Elmer maar al te goed bij kinderen. Voor de oudere kinderen is het natuurlijk ‘not-done’ om met deze boeken aan te komen zetten; hiervoor zijn boeken van bijvoorbeeld Jacques Vriens en Tosca Menten erg geschikt. Met de kinderboeken van Aricamare en de kindermode van Zoeppritz is een unieke samenwerking gestart.

 

 

Merken kinderkleding

Arcimare heeft zich met verschillende kinderkledinglabels op de kaart gezet. U kent ongetwijfeld het razend populaire kledingmerk ‘Salt&Pepper’ wel uit de kledingkast van uw zoon of dochter; dit merk valt, net als Wendy en Krickets, onder de zorg van Arcimare.

 

 

 

Heerlijk warm

De Kind & Jugend lijn van Zoeppritz is razend populair geworden in absurd korte tijd. Meest populaire item? Het ‘Soft-Fleece’-dekentje. Dit dekentje is in verschillende maten beschikbaar en kan worden gecombineerd met de vrolijke bijpassende kussens. Echte klassiekers zijn de heerlijk kasjmieren dekens en het speelgoed.
 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 27 december 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )