Sjaals in de zomer

Als je denkt aan een sjaal, denk je waarschijnlijk snel aan koude winters. Dit is onterecht, want sjaals zijn in de lente en zomer ook ontzettend leuk! Een sjaal kan een outfit namelijk opvrolijken en helemaal summerproof maken. 
 

Verschillende sjaals 

 
Er zijn sjaals van verschillende materialen. Er zijn natuurlijk sjaals van wol, maar deze zijn niet erg geschikt voor de zomer. Ze zijn namelijk erg dik en warm. Sjaals van lichtere stoffen zijn geschikter voor de zomer. 
 
We hebben dus gekozen voor lichtere materialen, maar we zijn er nog niet. Er zijn ook nog eens een heleboel verschillende modellen. Je hebt de colsjaal, de driekante doek, de normale sjaal en ga zo maar door. Allemaal hebben ze hun eigen voordelen en charmes. 
 
Verder zijn sjaals nog verschillend door printen en kleuren: effen sjaals of met drukke printen, felle kleuren of zachte kleuren, alles is wel te vinden. 
 
 
Van een rechte, normale sjaal kun je ook een colsjaal maken! Knoop de twee uiteinden aan elkaar en klaar ben je! Een leuke tip, zo kun je een sjaal op meerdere manieren dragen, en het is ook nog eens geld besparend! 
 
Een sjaal is een erg leuke toevoeging bij elke outfit. Ben jij ook helemaal fan geworden van dit leuke fashionitem? Kijk dan gauw hieronder voor de leukste sjaals voor deze lente en zomer!
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 3 april 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )