Shorts met prints voor girls

Shorts zijn natuurlijk op zichzelf al helemaal geweldig. Maar wat dacht je van een superleuke short met print? Prints zijn helemaal hot op dit moment en ook de shorts zullen eraan moeten geloven. Wij vinden dat helemaal niet erg, want prints maken de outfit juist erg vrolijk en bijzonder! Nu het weersvooruitzicht voor dit weekend en volgende week weer lekker de zomerse kant op gaat, mogen de shorts met vrolijke prints natuurlijk niet ontbreken!

 

 

Het leuke van de prachtige shorts met de meest bijzondere prints is dat je outfit gelijk helemaal opgeleukt is. Je hoeft niet moeilijk te doen met sieraden of riemen, de short is dé eyecatcher van de outfit en daarom hoeft er niet veel poespas omheen. Lekker makkelijk dus, die shorts! Je hebt prints is allerlei soorten en maten, dus er zit voor ieder kind wel iets bij! Ben je een stoere chick? Ga dan voor een stoere print met bijvoorbeeld stippen. Ben je een sweet girl? Dan zitten bloemetjes bij jou wel goed!

 

Met deze shorts is jouw outfit direct helemaal top! Het enige dat je hoeft te doen is een shirt erbij kiezen en leuke schoenen en je bent helemaal klaar voor deze zomer! Heerlijk! Welke short is jouw favoriet? Laat het ons even weten via FaceBook

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 3 juli 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )