Shorts in alle kleuren en in alle ruitjes

Ze zijn eigenlijk al een tijdje niet meer uit het zomerse straatbeeld weg te denken, en ook deze zomer komen we ze weer volop tegen: de geruite shorts! Een kleine ruit, een grove ruit, in heel erg veel of juist heel weinig kleur: het lijkt allemaal niet uit te maken! En voor papa's is er al net zo'n groot aanbod aan gave shorts verkrijgbaar, dus samen in dezelfde stijl over straat is geen enkel probleem. Nog geen één in je kast hangen? Snel shoppen dan! Ze zijn er genoeg!

 

 

Aanvankelijk moesten we allemaal even wennen aan de wat kakkineuze trend van de geruite short, maar inmiddels is iedereen wel helemaal om. De geruite broek rules big time! Het grote voordeel van een geruite broek in meerdere kleuren kopen, is dat je er ook zo eindeloos veel mee kunt combineren. T-shirts, longsleeves, in welke print ook: het kan bijna allemaal. Een paars, blauw, grijs, wit geruite short bijvoorbeeld, match met de halve kast! Het mag best gek. Een ontzettend leuke short in een wat rustige ruit, is de blauw-wit geblokte van Retour (foto). Deze broek valt tot net boven de knie en heeft een geweldige pasvorm. Leuk met een paar All-Stars eronder of een slipper van Havaianas of Birkenstock.

 

Scotch & Soda komt, geheel volgens traditie inmiddels, met een complete collectie ruitbroeken waarbij de kleur werkelijk geen beperkingen kent. Wat te denken van deze rood-blauw geruite? Zomers, niet? Daar hoeft de zon bijna niet voor te schijnen…

 

 

En de trend van de ruit heeft zich inmiddels ook flink doorgezet in de zwembroeken. De blok of het ruitje komt ook daar namelijk volop aan bod. Sommige zwembroeken zijn zelfs zo hip en trendy, dat je ze met gemak als gewone short kan dragen. Hoe makkelijk is dat? Zo vanaf het strand de boulevard op voor een hapje eten!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 6 juni 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )