Schattige shorts

Nu het alweer een tijdje heel erg lekker weer is, mogen de ontzettend leuke shorts wat mij betreft wel weer uit de kast getrokken worden. Met shorts kan je alle kanten op. Je kunt ze op allerlei manieren combineren. Dat is dan ook wat shorts enorm leuk maakt!

 

Je hebt ontzettend veel verschillende soorten shorts. Allereerst zijn er de jeansshorts, dit zijn shorts van spijkerstof. Deze jeansshorts hoeven niet per se heel basic te zijn, ze kunnen ook een gesleten look hebben en vol zitten met gaten. Daarnaast heb je de shorts in allerlei kleurtjes, erg leuk, erg vrolijk en heel erg speels. Ook de shorts gaan mee met de laatste trends in de modewereld. Je ziet overal korte broekjes met prints verschijnen. Ontzettend leuk!  

 

 

Shorts kan je op allerlei manieren dragen. Je kunt ze dragen in combinatie met een doorschijnende blouse en daaronder een bikini: lekker zomers en klaar voor het strand! Maar op de wat minder warme dagen kan je ze ook dragen met een stoere trui erboven en een legging eronder voor een extreem casual look. Maar ze kunnen ook erg netjes zijn: een hoge short met daarin een prachtige blouse.

 

Je kunt echt alle kanten op met shorts en daarom kunnen de shorts ook niet in jouw kast ontbreken! Wat is jouw favoriete short? 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 10 mei 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )