Rood, wit en blauw in voorjaarsmode Benetton

Het voorjaar staat weer voor de deur, dus het is tijd om alle donkere winterse kleuren in kinderkleding te ruilen voor frisse lentetinten. Vrolijkheid staat voorop in de nieuwe voorjaarsmode, in elk geval wel bij het merk Benetton. ‘Spring in bloom’, zo kopt het van oorsprong Italiaanse modemerk boven foto’s met tal van vrolijke jasjes en truien. Groene blaadjes bedekken de bomen en bloemen schieten de grond uit in duizend verschillende kleuren. Wanneer het lente is, is het fantastisch om lekker zorgeloos buiten te spelen!

 

Voorjaarsmode Benetton

Kleine meisjes vinden het leuk om zich elegant en comfortabel te kleden, zodat zij vrij kunnen bewegen en zich al ‘groot’ kunnen voelen. Het seizoen start voor hen met een vrolijke mix van klassieke ensembles en heldere kleuren. De combinatie van rood, wit en blauw in kinderkleding zorgt samen voor een moderne en luchthartige look, met decoraties van strepen en prints. Benetton heeft een rode regenjas voor meisjes aan de collectie toegevoegd, die een zorgeloze maar elegante indruk maakt.

 

 

Strepen en prints

Een typische kleurencombinatie in kinderkleding voor wat later in het seizoen, wanneer het kwik alweer wat omhoog gaat, is het gebruik van strepen op blauw-witte cardigans of jurkjes. Perfect te combineren met een wit T-shirt met daarop bijvoorbeeld prints van jonge katjes, iets dat bij ook bij volwassenen een glimlach teweeg brengt. Deze kleuren zijn uitermate geschikt om lekker onbezorgd te spelen, te rennen en te draaien in de buitenlucht.

 

Samengevat is de lijn van Benetton voor de warmere maanden lekker ongecompliceerd en vrolijk. Veel blauw en wit, in cardigans, shirts, jurkjes, rokjes en schoenen. En deze frisse kleurencombinatie in kinderkleding, vaak ook voorzien van vrolijke prints, matcht perfect met een vrolijke regenjas. Waarvan de knalrode kleur ook tijdens dat ene incidentele buitje in de lente ervoor zorgt dat iedereen blijft lachen.

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 31 januari 2012   Bron: Benetton
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )