Robuuste kinderkleding voor in het bos

Voor de herfstcollectie kinderkleding 2011 heeft kledingmerk Benetton zich voor de jongenslijn door de Noord-Amerikaanse wouden laten inspireren. Dit komt terug in de rijke herfsttinten van de kleding, zoals bruin, grijs, rood, groen en blauw, maar ook in de keuze voor de ontwerpen. Uw kind loopt er als een stoere Canadese of Amerikaanse houthakker bij, met de verschillende sweatshirts, t-shirts, poloshirts en puff jacks. De herfstcollectie voor meisjes omvat vooral subtiele tonen, die tot leven komen met heldere accessoires of kleine, kleurige details. Jurkjes en rokken voor uw dochter zijn dit jaar daarmee eleganter dan ooit.

 

 

Met dit nieuws ontstaat al snel de vraag die bij veel ouders speelt wanneer de dagen weer korter worden: wat trekt u uw kind eigenlijk aan in de herfst? Een paar stevige schoenen natuurlijk, en warme kleding in lagen. Uw kind zal veel buiten willen spelen, maar kinderkleding moet natuurlijk wel op het wispelturige herfstweer berekend zijn. Benetton heeft dit goed begrepen door de stoere designs die het dit jaar uitbrengt. Een kind moet namelijk lekker kunnen spelen in weer en wind. Kinderkleding moet dan ook robuust zijn en tegen een stootje kunnen.

 

 


Foto: Benetton

 

Kinderkleding; herfst en winter

 

Kleed uw kind op basis van de elementen van het seizoen. Uw kind moet lekker in weer en wind kunnen spelen met vriendjes. Daarom vindt u op Kinderkledingonline.nl naast de heerlijke warme truien en winterjassen (deze komen vaak al eerder van pas dan u denkt), ook heel veel leuke regenkleding. Met een nieuwe regenjas of poncho, laarzen en een paraplu kan uw kind naar hartenlust in de vele regenplassen rondstampen. Tot slot een tip: koop op tijd lekkere warme sneeuwschoenen voor uw kind, want als de eerste sneeuw er ligt, vliegen ze de winkel uit…

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 30 september 2011   Bron: Benetton
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )