Punky Funky

In de aankomende herfst- en wintercollectie zie je veel zwart! Ja ja, de ruige look uit de jaren '70 is weer terug van weggeweest. Maar goed, de jaren '70 is wel een beetje erg ouderwets, maar deze stoere look komt helemaal terug in een modern nieuw jasje!


Schoenen

Zo zag je op de catwalk veel zwarte schoenen met een stoere uitstraling! Veel modellen droegen onder hun kleding zwarte laarzen met hier en daar een zilver- of goudkleurig gesp, wat zorgt voor het ruigje tintje. Het merk Chanel had bijvoorbeeld zwarte glanzende laarzen. Dat spatte echt van de catwalk af en zulke laarzen zijn perfect voor een feestje!  

Cut-out boots

Er zijn ook laarzen waar ontwerpers met de schaar er door heen gingen! Deze laarzen zijn gewoon normale laarzen, maar waar je alleen een stukje van je been of voet in zit. Erg stoer en een keer iets anders dan altijd de normale laarsjes!

Laarzen combineren

Deze stoere laarzen kun je makkelijk dragen onder een skinny jeans of onder een legging. Maar wil je een gewaagde stijl, dan kun je ook deze laarzen combineren met schattige jurkjes of met een legging met een bloemenprint. Erg stoer en zo ben jij een echte trendsetter!


Voor de kinderen zijn er geen laarzen met hoge hakken, dat is niet goed voor groeiende voeten. Maar, zie jij jezelf al in één van onderstaande stoere laarsjes lopen aankomende herfst en winter? Misschien is het even wennen, maar jij bent met deze laarzen wel een echte eyecatcher en een stoere rock chick! Laat het ons weten op onze eigen Facebookpagina als jij in deze laarzen durft te lopen.
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 30 augustus 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )