Prints

Deze zomer zie je overal leuke printjes te zien, van de Engelse vlag tot aan leuke banaantjes. Het maakt niet uit over wat voor een soort kledingstuk je het hebt, op alles zie je een leuke print. Maar wat voor soort pints zijn nou leuk en hoe moet je ze combineren?

 

Het is simpel om uit te leggen welke prints nou helemaal in zijn en welke niet, het is namelijk zo dat er gewoon geen prints zijn die niet leuk zijn. Je moet ze alleen wel op een goede manier combineren. Je ziet het tegenwoordig steeds vaker, mensen die allerlei leuke kleding en prints aanhebben maar doordat ze het verkeerd hebben gecombineerd, slaan ze volledig de plank  mis. Je wilt natuurlijk niet dat je kinderen er bijlopen als een bijeen geraapt zooitje. Dus hier zijn een tip voor het combineren van al die super toffe prints!

 

 

Je moet erg goed uitkijken met wat voor combinaties je met al die prints maakt. Dus om het veilig te houden kun je de outfit van je kids het beste gewoon houden op een leuk shirt met een stoere of schattige print en een effe broek erbij. Hierdoor kun je bij de keuze voor de schoenen wél weer een leuke print kiezen, alleen moet je zorgen dat deze wel bij de print van het shirt staat.

 

·         Girls : Combineer bijvoorbeeld een leuke bloemenprint met een broek of rok die de kleur heeft van de bloemetjes of dat in ieder geval terug komt in het shirt. Hierdoor kun je weer voor leuke vrolijke schoenen als Skechers gaan.

·         Boys : Combineer bijvoorbeeld een wit shirt met een leuke afbeelding van Miami Beach met een stoere driekwart broek met kleine palmboompjes. Bij deze combinatie kun je het beste rustige schoenen als bijvoorbeeld marine blauwe All Stars doen. Dit maakt de outfit compleet.

Have Fun!

Naomi :)

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 21 juni 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )