Prinsjesdag

Het is alweer de derde dinsdag van september en dat betekent dat het vandaag Prinsjesdag is! Prinsjesdag is een erg belangrijke dag voor de Nederlandse politiek. Hier gaan hoge mensen praten over wat het regeringsbeleid zal zijn voor het komende jaar. Voor het eerst gaat koning Willem Alexander de troonrede voorlezen. In de troonrede wordt verteld wat de plannen gaan worden op het gebied van wetgeving en bestuur voor het aankomende jaar in Nederland en nog veel meer.



Best wel veel moeilijke woorden, niet waar? Maar wat voor ons juist leuk is om te weten is dat vrouwen met Prinsjesdag vaak grote hoeden dragen en dat koning Willem Alexander als een echte koning in een echte gouden koets mag rijden! 


Omdat het vandaag dus Prinsjesdag is en wij van Kinderkledingonline mee willen gaan in de traditie, hebben wij voor jullie de mooiste en grootste hoeden uitgezocht, zodat jij op deze speciale dag ook een leuk hoedje kan opzetten. Alhoewel de meeste echte zonnehoedjes zijn en de zon op dit moment ver te zoeken is, staat dit toch erg leuk speciaal voor onze koning Willem Alexander!


Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: dinsdag 17 september 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )