Prima Ballerina's

Ballerina's bestaan eigenlijk al heel erg lang. Maar dat maakt ze natuurlijk niet minder leuk! Ze zijn ongelofelijk leuk, tijdloos en vooral heel comfortabel om op te lopen. Geen gedoe met veters, geen gedoe met hakjes, maar gewoon lekkere instappers! 

 

Deze comfortabele instappers zijn naast dat ze enorm leuk, schattig en fashionable zijn, ook nog eens heel makkelijk te combineren! Deze schattige stappers kunnen namelijk overal bij! Welke look je ook kiest, in wat voor stemming je ook bent: ballerina's zijn dé oplossing voor een schoenencrisis! 

 

 

Als je bijvoorbeeld gaat voor een hele stoere look, een beetje rock chick-achtig, dan zijn zwarte ballerina's met leuke studs erg leuk. Zilveren ballerina's zijn ook erg gewaagd, dat past ook wel bij deze look. 

 

Voel jij je prettiger in een meer girly look? Ook dat kan met ballerina's. Pak gewoon knalroze, zilveren of rode ballerina's en combineer het met een strakke skinny of een leuk rokje met een mooie legging. 

 

Ballerina's maken dus echt de look! Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat ballerina's écht niet kunnen en mogen ontbreken in jouw schoenencollectie. Heb je ze al en zijn ze echt het showen waard? Post dan even een fotootje op onze FaceBookpagina! Ik ben benieuwd! 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 29 april 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )