Pretty in Red

Rood is een van de primaire kleuren. Rood is een warme kleur. Rood is de kleur van de liefde. Kortom: rood is een van de belangrijkste kleuren die er bestaan! Daarom hebben wij de leukste kleren in het rood op een rijtje gezet. 

 

 

Het prachtige rode jurkje heeft een leuke aangenaaide rok in een andere print. Dat zorgt voor een leuke afwisseling. De schattige ruches aan de bandjes die ook nog eens op de rug gekruist zijn maken dit jurkje enorm cute! 

 

De rode broek is een echte musthave van dit seizoen. De broek kan praktisch overal bij. Een leuke blouse of een leuke blazer, of een stoer shirt met een print. gecombineerd met stoere sneakers of juist schattige ballerina's, alles kan met deze broek! 

 

De blouse is een prachtig item en ook deze staat op de musthave list. De prachtige blouse heeft mooie details en daarmee is deze blouse perfect voor de leukste feestjes! Het rokje met de leuke lagen is speels maar ook heel chique. De prachtige print met overheersend rood maakt deze rok een echte eyecatcher. Ook de rode blazer is een pracht-item. De leuke strepen maken deze blazer bijzonder en speels. 

 

Heb jij nog leuke rode kleren die je sowieso moet showen? Doe het dan via onze FaceBook pagina! We zijn benieuwd! 

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 24 april 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )