Pimp je shirts!

Ga jij niet op vakantie dit jaar? Zijn al jouw vriendinnen vertrokken naar het zonnige zuiden? Dat maakt helemaal niks uit, want met dit héérlijke weer kan jij je in de tuin ook prima vermaken! Haal die creatieve geest tevoorschijn en begin met het pimpen van ALLES wat je in je kast hebt hangen. Weet je nog dat ene shirtje dat je bijna niet aanhebt omdat je hem niet leuk genoeg vindt? Of dat ene paar slippertjes die eigenlijk enorm saai zijn maar zo ontzettend lekker zitten? Pimp ze en ze zijn weer zo goed als nieuw!

 

 

Maak van jouw zomervakantie een enorm creatieve bezigheid en haal alle items uit je kast die je eigenlijk nooit meer aan hebt. Pak je moeders naaimachine en pimp je shirtje op tot de leukste uit jouw kast! Schattige kanten lintjes, mooie parelkraaltjes en leuke pailletten: maak hem zoals jij het wilt! En die slippertjes? Koop goede lijm en een bakje met glimmertjes en plak je hele slippers vol!

 

Met ontzettend veel leuke details kan jij een oud item weer als nieuw maken! Grote merken doen het de hele dag door! Met kleine details een shirt opleuken is ontzettend fun en ook heel makkelijk. Beginnen jouw handen ook al helemaal te kriebelen? Deel een foto van jouw werkstuk op FaceBook!  

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 26 juli 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )