Perfect spring look!

Het zonnetje scheen al vrolijk vandaag, de vogeltjes floten en terwijl de termometer de 15 graden aantikte, zat ik alweer te denken aan de prachtige zomerkleding die we het komende seizoen gaan tegenkomen. De prachtige pasteltinten en de zachte, schattige kleuren. Grove details, mooie prints en prachtige accessoires. Daarom geef ik jullie alvast een voorproefje: the perfect spring look! 

 

 

Deze perfecte outfit heeft een paar opvallende items. Allereerst is er natuurlijk de broek van Retour. Deze broek heeft een prachtige bloemenprint met een leuk ceintuur. De broek is ook leuk te dragen in de zomer met een top. 

 

Dan is er het jasje van Supertrash, een roze jasje met prachtige details bij de schouders. De gouden rits geeft het jasje dat kleine beetje extra. De top van Bizzy die met de outfit is gecombineerd heeft een lieve roze kleur met een stoere print om je vast een beetje voor te bereiden op de zomer! 

 

De eyecatcher van deze outfit zijn de schoenen! De prachtige blauwe sneakerheels trekken alle aandacht van de outfit. De rest van de outfit is uitgevoerd in één kleur, waardoor de schoenen lekker opvallen! 

 

De outfit is opgebouwd uit verschillende lagen. Het jasje kan je makkelijk uit doen als het je te warm wordt! 

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 24 februari 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )