Pepe Jeans in beeld

Ken jij Pepe jeans al? Zo niet, dan wordt het tijd om kennis te maken met dit stoere merk! Pepe Jeans is een denim en casualwear jeansmerk, dat is opgericht in Londen in 1973. Het merk heeft dames-, heren en kinderkleding en heeft zich gespecialiseerd in jeans. Wij brengen Pepe jeans voor jou in beeld!

 
Het merk is begonnen met een kleine marktkraam, maar is inmiddels een Amerikaans merk dat meer dan een half miljard dollar waard is. Inmiddels heeft het merk zich verspreid over 80 landen over de hele wereld. Het huidige, herkenbare logo gebruikt Pepe Jeans al vanaf 1992. 
 

Casual- en jeanswear

Pepe Jeans heeft zich vanaf het begin gericht op het maken van jeans. Inmiddels maakt het merk ook casual wear voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk is opgericht door drie broers met de visie om de wereld te veroveren met hun jeans. Inmiddels maken ze jeans die perfect zit, een hoog comfort heeft en ook nog eens erg trendy is. Pepe Jeans heeft ook een collectie met streetwear, deze kleding is geïnspireerd op het stadsleven. Pepe Jeans is dus jong & trendy!
 
In onderstaand filmpje wordt de herfst en winter collectie van dit moment in beeld gebracht. Enjoy!
 
 
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 12 december 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )