Pasteltinten en felle kleuren

Sinds gisteren is officieel de lente begonnen! De warme wintertruien worden omgeruild voor stoere jacks en de grijze en donkere kleren worden omgeruild voor gekleurde kleding. De winter is officieel voorbij en het wordt weer hoog tijd voor de vrolijke kleuren! Van pastelkleuren tot aan alle felle kleuren. 
 

Jij bent wat jij draagt!

Als het zonnetje schijnt, worden de meeste mensen ineens een stuk vrolijker en dat is direct te zien in de kleding die zij dragen. Vaak genoeg zegt de kleding veel over je persoonlijkheid. Maar dat is ook niet zo gek, je draagt wat jij mooi vindt en met die kleren straal jij uit wie jij bent! En als je erg vrolijk bent, zijn vrolijke, gekleurde kleding natuurlijk een must.

Stoere en schattige kledingstukken

Zo is één van de trends onder kinderkleding de sportieve look! Met een stoere jack, een felgekleurde broek en een stoere pet ben jij klaar voor de lentedagen. Ook voor de dames zijn pastelkleurige kledingstukken ontzettend zomers, het ziet er ontzettend leuk en schattig uit! Ben jij ook zo dol op pastelkleuren of de felle kleuren? Dan is deze lentelook echt iets voor jou!
 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 22 maart 2015
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )