Paaskorting kiezen bij Kleertjes.com

Natuurlijk zijn we allemaal al flink in de weer met het versieren van paaseieren, het opeten van chocolade paashazen en het voorbereiden van het paasontbijt. Tussen de buien door heb jij vast nog wel even tijd voor een geweldig leuke paasactie van de webshop Kleertjes.com. De paashaas heeft dit jaar nog meer in zijn mandje zitten dan alleen paaseieren... Vanaf vandaag kies jij je eigen korting op Kleertjes.com

 

De paasactie zit als volgt in elkaar: bij besteding van 50 euro, kies je voor kortingscode 5paasactie voor een korting van 5 euro. Besteed je 100 euro, dan vul je de code 12paasactie in en ontvang je 12,50 euro korting. Ben je lekker op dreef en komt je totaalbedrag over de 150 euro, dan vul je 25paasactie in en ontvang je maar liefst 25 euro korting! Zo maakt Kleertjes.com er echte feestdagen van! 

 



 
Het leuke is, dat je dit gewoon vanuit je luie stoel kan doen. Het enige dat je hoeft te doen is even een laptop of tablet pakken en de leukste kleding voor jouw kleintje uit te zoeken. Het gaat ook al langzaam richting de zomer, dus een nieuwe garderobe kan voor de snelgroeiende kids vast ook geen kwaad. Nu heb je de kans, want met deze paasactie krijg je geweldig leuke kortingen! 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )