Ouders willen betaalbare kinderzomerjas

Uit een onderzoek dat GFK Nederland uitvoerde voor een Nederlandse kinderkledingsite is gebleken dat maar liefst 58% van de ouders voor een kinderzomerjas niet meer wil uitgeven dan veertig euro. Of dit nu met de crisis te maken heeft of niet vermeldt het onderzoek niet, maar wij vermoeden dat ouders ook niet veel geld willen uitgeven aan een kledingstuk waar kinderen na een jaar weer uitgegroeid zijn.

 

 

 

Een goede zomerjas is bepaald geen luxe in Nederland, waar het ook in het voorjaar en het begin van de zomer nog behoorlijk fris kan zijn ’s ochtends vroeg op weg naar school. Maar een goedkope zomerjas wil zeker niet zeggen dat een zomerjas dan niet van een goede kwaliteit is.  

 

Toch leuke merkkleding voor een schappelijke prijs vinden? Hou dan de koopjes in de gaten, want ook bekende merken als Esprit, Mexx en Eager Beaver houden uitverkoop om de laatste modellen zomerjassen de deur uit te krijgen.  En daar kunt u mooi van profiteren!

 

 

Profiteren van extra korting op een leuke zomerjas voor uw kind? Zo bespaart u behoorlijk en vindt u toch een leuke kinderjas. Kijk snel bij de acties & kortingscodes.

 

Nog meer mogelijkheden om goedkoop een mooie zomerjas op de kop te tikken? Kijk eens bij de tweedehands kleding. Doordat kinderen zo snel weer uit hun kleren groeien slijten veel kledingstukken maar heel weinig. Dat geldt ook voor zomerjassen, dus wie weet, vindt u een mooi buitenkansje!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 18 mei 2011   Bron: www.bengels.nl
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )