Online kinderkleding kopen populair!

Geen winkel in, winkel uit meer? Geen jengelende kinderen de winkel mee insleuren? Koop je kinderkleding gewoon online! Op je gemak, wanneer het jou uitkomt, alles uitzoeken, in meerdere kleuren en maten bestellen en rustig thuis kijken of alles past en naar je wens is. Wanneer het jou uitkomt, wanneer het je kind uitkomt, comfortabel vanuit je eigen huis, wat wil een mens nog meer?

 

Uit onderzoek door het CBS blijkt dat één op de acht ouders die het afgelopen jaar online baby- en/of kinderkleding kocht, dat het komende jaar vaker zal doen. En dat is niet voor niks, want wie eenmaal weet hoe fijn het is om op je gemak thuis te winkelen, zal zich niet gauw meer richting winkelcentrum begeven.

 

 

Van de mensen die nooit iets op internet kopen, zegt 52% het komende jaar dit ook niet van plan te zijn, dat dit voornamelijk mannen en vijftigers zijn zal niemand verbazen. De groep die het meest online baby- en/of kinderkleding koopt zijn voornamelijk jonge ouders, twintigers en dertigers. Logisch, want die zijn al veel meer gewend aan het hele online winkelen. De komende jaren zal het online shoppen alleen maar toenemen. 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 26 september 2011   Bron: CBS
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )