Nog niet kunnen lopen? Wel hip schoeisel!

Hoewel ze vaak nog helemaal niet kunnen lopen, heeft een beetje baby toch al wel een flink aantal schoenen in de kast staan. Wij moeders kunnen ons maar met moeite inhouden als we weer en nieuw paar zien staan. En terecht: het aanbod is ook waanzinnig. Een kleine greep uit de trend in schoenenland voor de aller, allerkleinsten.

 

 

Schoentjes zijn – in het geval van baby’s – ook helemaal niet bedoeld om op te lopen! Ze maken essentieel onderdeel uit van de outfit en als we dan toch een praktische reden moeten geven om ze aan te schaffen komen we alleen uit op ‘het is lekker warm aan de kleine pootjes’. Waar moet je nou op letten bij die slofschoentjes? Nou, allereerst dat ze makkelijk aangaan, maar niet heel makkelijk uit. Je zult de eerste niet zijn die bij thuiskomst één of allebei de schoentjes ‘ergens’ bent verloren. Let dus goed op de pasvorm en de mogelijkheid tot strikken, vastknoppen of dichtmaken met klittenband.

 

Het materiaal van de schoentjes moet lekker zacht zijn. Eigenlijk zijn het gewoon slofjes in de vorm van een schoentje, waarbij draagcomfort dus een belangrijke factor is. Kies voor soepel leer of een fijne stof en voel aan de binnenkant van de schoentjes of ook daar alles mooi is afgewerkt. Kies liever niet voor een synthetische stof. Warme voetjes zijn prima, té warme voetjes zal ook je kleintje niet fijn vinden.

 

We spotten ondermeer deze te gekke roze Armani babyschoen voor je. Hoeveel hipper wil je het hebben? Of wat denk je van deze bruin suède Minnetonka laarsjes? Indian baby! En deze stoere sneakers van Shoesme zijn makkelijk aan te doen en goed te bevestigen: hiermee stelen baby-boys met gemak iedere show.

 

Laat je dus zeker niet tegenhouden door het feit dat de eerste stapjes voorlopig nog niet zullen komen: ook aan de mode voor de voetjes moet gedacht worden!

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: vrijdag 29 juli 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )