Nieuwe collecties, nieuwe aanbieders!

De afgelopen weken zijn we lekker aan het uitbreiden geweest. De wintercollecties zijn gearriveerd en de lekkere warme truien, vesten, lange broeken en feestelijke jurken hangen weer in onze ‘etalages’. Jullie kunnen weer flink aan de slag met heerlijk online shoppen, ook op Kinderkledingonline.nl, met de nieuwe collectie, maar ook met veel nieuwe aanbieders!

 

Nieuwe aanbieders! 

Wat ontzettend leuk is, is dat we een groot aantal nieuwe aanbieders erbij hebben gekregen: webshops die hun kleding via Kinderkledingonline.nl aanbieden. We mochten Brandkids, MiniRepublic, Mango, Voorwinden.nl, Kekkekids en Van Tilburg Online al toevoegen aan onze lijst, maar er zijn er nog heel wat in aantocht! Laura Kinderkleding, Van den Assem, Cocinelle, Lief! LIfestyel, Pucks Online en Protest staan op de wachtlijst en worden heel binnenkort toegevoegd aan onze website!

 

 

Reuze Keuze!

Veel aanbieders betekent dus ook veel keuze in kinderkleding. Met zo veel aanbieders kan het haast niet anders dat er wel iets leuks voor jouw kind bij zit. Stoer, schattig, romantisch of rock? Met onze nieuwe aanbieders en ons nog bredere assortiment zijn wij helemaal klaar voor de winter. Jij toch ook?

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 30 oktober 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )