Nederlandse kinderkleding met Britse invloeden

Het Nederlandse merk Little Feet is er voor alle kinderen. Het merk heeft namelijk een XS-lijn van maat 50 tot en met maat 68. Het heeft echter ook een lijn voor de grote kinderen met de “moodstreet”-lijn, die tot en met maat 152 gaat. Het bijzondere aan Little Feet is de inspiratie.

Nederlandse kinderkleding met britse invloeden

De mensen achter het merk gaan elk seizoen ergens op reis en komen vervolgens terug met oneindig veel ideeën voor de collecties. Zo leverde de reis naar Engeland de inspiratie die ze nodig hadden voor de wintercollectie van 2011! De wintercollectie is gebaseerd op het Groot-Brittannië uit de jaren zestig. De MiniCooper, Beatles en de vinylplaten komen terug in de populaire kinderkleding.

 

 

Resultaten

Voor de meisjes betekent dit de Britse ‘schattigheid’. De zachte kleuren, polkadots, strikjes, franjes en bloemenprints: ze zijn weer helemaal terug. Zo is er het blauwe rokje met de schattige bloemetjesprint dat niet snel te klein wordt voor uw dochter dankzij het aantrekbare elastiek! Voor de stoere jongens betekent deze Britse invloed de stoere t-shirts met afbeeldingen van de Beatles, lp’s en de stoere Britse vlag. Er is bijvoorbeeld de stoere sweater met de Britse vlag op de voorkant, vergezeld door een stoere motor. De groene sweater wordt afgemaakt met de paarse elleboogstukken.  

Goed voor het milieu

Kinderkleding van Little Feet wordt met zorg en moeite gemaakt: een groot deel van de collectie is gemaakt van biologisch katoen. Niet dat het daardoor onbetaalbaar wordt: Little Feet heeft een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Draagt uw kind kleding van Little Feet, dan kan hij of zij er in buitenspelen, stoeien en bomen mee beklimmen zonder dat u meteen met nieuwe kleren of een naald en draad hoeft klaar te staan!

 

 Foto: kleinenstoer.nl 

 

 

 

 

 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 2 november 2011
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )