Merk van de maand: Jottum

Ben jij op zoek naar een uniek kledingstuk? Dan moet je eens kijken op onze Jottum pagina. Het merk van de maand is deze maand Jottum. Dit merk is van Nederlandse bodem en is erg geliefd bij moeders. De kleding is namelijk prima geschikt voor feestjes en feestdagen!

 

De naam

De naam Jottum komt van een overeenkomst die Klaar Klosje uit Edam in 1929 al heeft gesloten met de Jotten. Klaar Klosje is een kleermaakster in de jaren ’30 in Nederland. De Jotten waren erg gek op kaas. Regelmatig verdween er ook kaas, totdat Klaar Klosje een Jot te pakken kreeg. Wat ze opvallend vond was dat zijn kleren heel leuk waren. Al tijdenlang werd deze kleding door de Jotten zelf ontworpen. In ruil voor kaas gingen de Jotten haar adviseren voor het ontwerpen van kinderkleding. Daarom kreeg de kleding de merknaam Jottum.

Feestkleding

Voor een outfit voor feesten en partijen kan je prima terecht bij Jottum. Dus heb je een bruiloft, een feest of een communie? Of wil je gewoon iets moois voor de feestdagen? Dan moet je eens kijken bij de prachtige kleding van Jottum. Deze is hartstikke leuk, uniek en trendy. Hiermee zal je zoon of dochter zeker de show stelen!

 


 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 28 oktober 2012
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )