Look of the day!

Ik loop al helemaal vrolijk door de stad, want wat een leuke kleren hangen er in de winkels. Ik ben echt dol op deze wintercollectie! De bordeaux rode kleuren zie je vaak terug komen in deze collectie, dus heb ik voor jou een ‘Look of the day’ outfit bedacht!



Zoals je ziet heb ik natuurlijk gekozen voor een bordeaux rode kleurig skinny jeans. Hier boven op een zwart shirt met stoere zwarte laarzen. Je kunt er voor kiezen om chique laarzen er bij te dragen, maar ga je voor een stoere stijl, dan zijn studs super gaaf! Ook glitters op een T-shirt doen het goed voor een stoere look. Deze stoere look kun je ook goed combineren met een leuke sjaal of een warm vest met een gave aztec print, een print die ook helemaal in is dit moment! En mocht het nog kouder zijn, dan is een jack, uiteraard met studs, ook erg stoer!


Ik hoop dat jij deze kledingstijl net zo cool vindt zoals ik! Misschien zien we je wel in deze kleren binnenkort rondlopen. Ik ben benieuwd wat jij vindt van deze stoere en modieuze look! Laat het ons weten op onze Facebook pagina!


 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 25 september 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )