Londen Love Trui

Londen is de stad van de fashion. Dat is ook wel te zien aan de fashion van het afgelopen jaar. Maar hoe kan je nu een stoere Londen-trui zo combineren dat het precies past bij jouw stijl? Ik ga je er een handje mee helpen. Met één trui kan je heel makkelijk drie verschillende outfits creëren. Wees gewoon een klein beetje creatief en je kan mixen en matchen zo veel je wilt!

 

 

Stoere glamour

In deze outfit is de trui gecombineerd met een short vol met pailletten. Lekker glamour, maar toch erg stoer. De laarzen zijn zilver: lekker ‘over the top’! Perfect voor een glamour kerstfeestje!

 

Cool in roze

Bij de tweede outfit is de roze trui gecombineerd  met een roze broek. Een gevaarlijke combi? Ik vind van niet! Gecombineerd met de juiste schoenen (stoere donker gekleurde sneakers met sterren) is deze outfit perfect voor een lekker dagje shoppen in de kerstvakantie met je vriendinnen!

 

Feestelijk casual

De trui is enorm casual. Om er een feestelijke outfit van te maken, is een wijd rokje met tule een ideale oplossing. Lekker feestelijk. Combineer deze outfit met stoere laarsjes en een leuke panty en je bent klaar voor een gezellig familiediner!

 

Met deze tui kan je dus alle kanten op. Heb jij nog fantastische ideeën om deze trui nog beter te combineren? We horen het graag! 

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: zondag 1 december 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )