Like & win 100 euro Kleertjes.com shoptegoed

De nieuwste zomercollecties hangen al vrolijk in de winkeletalages, zo ook bij kleertjes.com. Om alvast in de stemming te komen geeft Kinderkledingonline.nl maar liefst €100,- shoptegoed van kleertjes.com weg! Wil je deze fantastische prijs winnen? Doe dan mee aan onze exclusieve like, share en winactie!

 

Zomertrends

Na de koude en grijze wintermaanden hebben we allemaal al zin in de zomer, vakantie vieren en natuurlijk een gloednieuwe zomerkast! Maar wat zijn nou de echte trends voor deze zomer voor kinderen? 

 

Wat wij heel sterk in de nieuwe zomercollecties van dit jaar op kleertjes.com zien zijn de festival looks met tribal en Azteek motieven, de animal print en de dip dye. Vergeet dan ook niet om een longdress en een vrolijke jumpsuit voor je meisje te halen. Voor jongens is het combineren van camouflage met neon kleuren een absolute must. Helemaal hip en stoer!

 

 

Kleertjes.com

Kleertjes.com is de nummer één kinderkleding webwinkel in Nederland. In hun grote assortiment vind je topmerken zoals Vingino, Noppies, Mim-Pi, Tommy Hilfiger en Babyface. Naast kinder- en babykleding verkopen ze ook positiemode voor aanstaande mama’s en kinderschoenen van de beste merken zoals Shoesme, Hip, Pinocchio, Converse, Havaianas en Vans.

 

Voor het komende seizoen zijn er een aantal nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment, namelijk New Balance, Bomba, Gant, Patrizia Pepe, Bor*z, Bengh en S. Oliver. Extra reden dus om een kijkje te nemen op kleertjes.com om alle mooie kleding te bekijken!

 

€100 shoptegoed winnen?

Ben jij ook een kleertjes.com fan? Doe dan mee aan deze actie en maak direct kans op shoptegoed ter waarde van €100. Ideaal om je garderobe voor de zomer alvast met mooie kleertjes te vullen!

 

Ga direct naar Facebook en like onze pagina en deel de actie!

 

De actie loopt tot en met 19 februari 2014. Op 20 februari 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt. 

 

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 10 februari 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )