Like & win met je vriendin shoptegoed Kekkekids

Zijn de kleintjes van jou en je beste vriendin net zulke dikke vriendjes als jullie? Zijn jullie helemaal gek op online shoppen en samen de leukste outfits scoren? Zie je het liefst dat de kids er net zo fabulous uitzien als jullie? Wij mogen van Kekkekids 2 keer 50,- shoptegoed weggeven aan jou en jouw vriendin! De kans om jouw schattige meisje of stoere vent te verrassen met een gloednieuwe outfit!

 

 

Kekkekids, voor ieder kind, in elke stijl

Kekkekids kennen we natuurlijk allemaal van de enorm uitgebreide collecties en het superbrede aanbod, waarmee ieder kind er fantastisch uitziet. Door het brede aanbod aan merken, stijlen en modellen is Kekkekids dé plaats om een superoutfit te scoren. Voor ieder kind in elke stijl is er wel iets wat past! Een schattige rok of juist een stoere jeans, een gave blouse of juist een tof vest, voor ieder kind in elke stijl zorgt Kekkekids voor een prachtig plaatje: stoer, schattig, jongens, meisjes, groot, klein, eigenwijs of lief!

 

Liken, sharen, taggen en winnen!

Het is nu nog makkelijker om die ene perfecte outfit te scoren. Het enige dat je hoeft te doen is naar Facebook gaan. Daar like en share je deze fantastische actie, maar vergeet niet je beste vriendin te taggen. Wie weet ben jij dan samen met je BFF binnenkort de gelukkige winnaar van allebei €50,- shoptegoed! Dus: Liken, sharen, taggen en… WINNEN!

 

Deze actie loopt van woensdag 29 januari tot en met zondag 9 februari 2014. Op maandag 10 februari zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

 

 

De winnaars van deze actie zijn geworden: Joyce van de Sande en haar vriendin Mirella Stuiver. Dames, gefeliciteerd, jullie mogen ieders voor € 50,- shoppen bij Kekkekids! Stuur ons allebei via Facebook even een privebericht om te horen hoe jullie de prijs kunnen verzilveren.....

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: woensdag 29 januari 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )