Like, share & win shoptegoed van Kixx Online!

De eerste scholen in het land zijn alweer begonnen. De eerste leerlingen zitten alweer te zwoegen en te zweten in de schoolbanken. Gelukkig geven wij van Kinderkledingonline.nl er een positieve maar vooral stijlvolle draai aan! Want wat is er nu beter dan een schooljaar beginnen met een prachtige outfit? Wij mogen van Kixx Online maar liefst DRIE keer shoptegoed ter waarde van €50,- weggeven! 

Kixx Online

Ben jij ook zo weg van online shoppen? Kixx Online is een van de grootste webwinkels voor kinderen. Groot, klein, schattig of stoer, voor alles kun je er terecht! De webwinkel verkoopt merken als Muy Malo, Name It, Scotch R’Belle en Supertrash. Dus bij Kixx Online ben jij aan het juiste adres voor een prachtige complete outfit! 

 

 

Like, share & win 

Om kans te maken op deze fantastische prijs hoef je helemaal niet veel te doen. Je hoeft niet de marathon te lopen, je hoeft je niet 20 keer op te drukken of je helemaal in het zweet te werken. Het enige dat je moet doen is deze vraag beantwoorden: Bij welk aankoopbedrag vervallen de verzendkosten van Kixx Online?

 

Weet jij het antwoord op deze vraag, ga dan naar Facebook. Like en share deze actie, geef antwoord op de vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van € 50,- shoptegoed! Deze prijs geven we dus niet één, niet twee maar wel drie keer weg! Dus op naar Facebook, Like, Share & WIN!!! De uitslag zal in week 36 bekend worden gemaakt (bij elke 50 likes, wordt één keer € 50 shoptegoed vergeven).

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: donderdag 22 augustus 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )