Like, share & win 50 euro shoptegoed!

Het is kerstvakantie en wat is nou leuker om deze leuke vakantie te beginnen met leuke prijzen!! Wij geven een shoptegoed  van € 50,- van Kixx Online weg. Dit om vast heerlijk te kunnen snuffelen in de vakantie en dan na de vakantie jouw slag te slaan! Lekker struinen tussen de sale, of je al vast vergapen aan de eerste zomercollecties van 2014…..

Kixx Online

Kixx Online heeft een groot assortiment, waar je veel stoere, eigenwijze, lieve en schattige kleding kunt vinden voor alle kinderen, groot en klein. Ze hebben alle collecties van de merken Retour, Björn Borg, Mim-pi, BOR*Z en Scotch R’Belle en nog tientallen bekende merken.  Bij de kleding en vooral bij de badmode van Kixx Online zie je veel vrolijke kleuren, waar je natuurlijk heel vrolijk van wordt, leuke motieven, zoals strepen, schattige strikjes en stoere prints. Daarnaast kun je ook nachtmode en bijpassende accessoires verkrijgen. 

 

Op dit moment kun je bij Kixx-Online echt genieten van het online shoppen. Ze hebben nu 25% korting op de gehele feestcollectie maar ook al 45% korting op de wintercollectie. En natuurlijk hangen de eerste (pre) spring collecties alweer in de schappen!

 

 

Winnen?

Zie jij je kind al in die prachtige nieuwe kleding van Kixx Online lopen? Doe dan snel mee met onze actie! Like en share dit bericht op facebook zodat jij kans maakt op deze fantastische prijzen! En wie weet kun jij straks lekker shoppen en genieten van jouw nieuwste (en gratis) kleding! De actie loopt tot en met 6 januari 2014, op 7 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Wij wensen jou namens het hele team van Kinderkledingonline.nl alvast fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2014!

 

 
Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 23 december 2013
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )