Like, share en WIN Wehkamp shoptegoed!

Wehkamp kennen we natuurlijk allemaal van de leuke reclames op de TV. Maar kennen we Wehkamp al van de prachtige kinderkleding die de online shop verkoopt? Maak op een leuke manier kennis met Wehkamp.nl, want Kinderkledingonline.nl geeft 75,- shoptegoed weg! Wehkamp is een webshop waar je zo'n beetje alles kan kopen wat je je maar kan bedenken. De feestdagen zijn achter de rug, het nieuwe jaar is weer begonnen en dat beetje shoptegoed kan jij vast wel gebruiken en anders is het natuurlijk gewoon ontzettend leuk om een nieuwe outfit voor jouw kleine te scoren! 

 

 

Een stoere jongensoutfit of een schattige meisjesoutfit, Wehkamp heeft het allemaal. Daarom is deze actie zo ontzettend leuk! Voor ieder kind is er wel iets te vinden wat bij hem of haar past. Een stoere jeans die je anders niet zou kopen, of een prachtige blouse met mooie details, je mag helemaal zelf weten wat je met het shoptegoed doet, het enige dat je hoeft te doen is naar Facebook gaan, deze actie liken en sharen en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

 

Ben jij ook zo weg van Wehkamp? Zo veel leuke kleren voor jouw kleintje. Met merken als Name it! Geisha en Esprit is Wehkamp één van de uitgebreidste webshops met het leukste assortiment. Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Ga dan naar Facebook, like en share onze actie en WIN €75,- shoptegoed! Veel shopplezier! 

 

De actie duurt tot en met 26 januari 2014. Op 27 januari 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar ontvangt hierover bericht per e-mail, dus houd je inbox in de gaten.

 

Bekijk nieuwsarchief   Geplaatst op: maandag 13 januari 2014
De nieuwste kinderkleding en het grootste online aanbod ( 321.312 producten )